Sous Vide Kookboek Test

De meest uitstekende, in detail vergeleken!

 • Smart Device Control-De KWASYO-applicatie implementeert de afstandsbediening en u kunt de kooktijd en temperatuur configureren vanaf uw mobiel. Je kunt de app zoeken in Apple Store: CTO SOUS VIDE, Google Play: KWASYO. Open de Allow Sous Vide-app-locatieserviceknop, registreer vervolgens het app-account en log in, en de app legt automatisch de wifi-informatie vast. Specifieke stappen kunnen verwijzen naar onze gebruiksvideo.
 • Professionele kooktechnieken: hiermee kan iedereen met restaurantkwaliteit thuis een maaltijd bereiden. Professionele precieze timer: door niet te gaar te blijven, houdt u uw voedsel gezond en voedzaam, waardoor de keukenbereiding professioneler en lekkerder wordt. Je kunt slow cooking ook op afstand bedienen via de app, de kooktemperatuur en -tijd instellen en daarnaast verschillende recepten hebben voor steaks, groenten, vis en vlees.
 • Nauwkeurige timer: het digitale bedieningspaneel maakt de temperatuur nauwkeurig tot 0,1 ℃ en niet groter dan 0,5 ℃ fout bij hoge temperaturen. Het temperatuurbereik is 0-90 ℃. De tijdinstelling kan worden geconfigureerd tot 99 uur en 59 minuten. De kooktijd is gegarandeerd en de ingrediënten zijn zo lekker als je wilt.
 • Makkelijk te gebruiken: doe de sous vide in een bak, voeg water toe en doe het voedsel zonder lucht in een vacuümzak. Na het inschakelen van de Sous vide zal het water snel opwarmen. Zorg ervoor dat het handig en veilig is om te gebruiken. Afneembare en clip-on basis, het is gemakkelijk om meerdere containers te hanteren, ongeacht of het een pot of een pan is.
 • Koop zonder zorgen: de KWASYO sous vide biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en 1 jaar algemene garantie. Neem nu contact met ons op: 3 vacuümzakken en 1 pomp worden als geschenk geleverd, wachtend op uw brief ~ Als u vragen of opmerkingen heeft over de kookapparatuur, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er altijd.

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

Onze best Keuzes-Kies Bij ons  het Sous Vide KookboekVolgens uw wensen

 • Elk jaar gedurende twee weken in januari Northcote speelt gastheer voor de beste chefs in de wereld in een van Europes belangrijkste gastronomische evenementen
 • Elke chef-kok neemt de Northcote keuken voor de avond & magie gebeurt, dit is Obsession
 • 16 chefs met 17 Michelin-sterren meer dan 16 nachten resulteren in een receptenboek van 400 pagina's

 • SousVide garer met eenvoudige handgreep voor flexibel SousVide koken op sterreniveau
 • Snelle verhitting van het water dankzij krachtige 1200 watt.
 • Apparaat volledig waterdicht conform IPX-7-standaard.
 • Smart Control: SousVide Stick met de CASO Control App bestuurbaar, controle- en afleesbaar.
 • 3D – circulatie: constante temperatuur door watercirculatie.
 • Daarnaast geschikt voor het opwarmen van babyvoeding in glas, voor het tempereren van envelopdeuren in het waterbad, de bereiding van yoghurt en voor het voorzichtig ontdooien van diepvriesproducten.
 • Nauwkeurige temperatuurregeling tot 90 °C in stappen van 0,5 °C (32-194 ° Fahrenheit).
 • Timerfunctie: instelbaar in stappen van 1 minuut tot 99 uur 59 minuten.
 • Verwarmt tot 20 liter water tot 0,5 °C nauwkeurig
 • Geschikt voor bijna alle hittebestendige potten.

 • Wat het koken met sous-vide aankant: laat je er als een Michelin-kok uitzien, kun je met het fornuis de juiste temperatuur instellen (5 °C – 95 °C/32 °F). Voor steaks, zalm, varkensfilet, eieren, groenten enz. Echt een nauwkeurige temperatuurregeling tot een tiende van de graad levert heerlijke gerechten voor je familie.
 • Krachtige circulatieverwarming: bij 1500 W verwarmt het Sous Vide water snel, de gewenste temperatuur is snel bereikt. Dit houdt de temperatuur gelijkmatig en stabiel en helpt om gerechten bij een bepaalde temperatuur te bereiden. De verbeterde circulatiethermostaat kan ook veel grotere waterbaden hanteren, om meer gerechten in één keer te kunnen koken.
 • Eenvoudig te bedienen: geen problemen met wifi/bluetooth, je kunt de tijd en de temperatuur instellen, je hoeft je geen zorgen te maken over het werk, de aankoop of wat ook ook. De eenvoudige bediening met twee knoppen en een wiel is eenvoudig te bedienen en zeer intuïtief. Alleen het scrollwieltje om het aantal op het scherm te verhogen of te verlagen, is eenvoudig te gebruiken en te gebruiken.
 • Robuuste en solide onderdompelcirculator: zeer stevig en past zich aan elke pot aan. Het handvat en de clip voor het bevestigen aan een bak of pot zijn comfortabel en maken variabele bevestigingsposities op verschillende houders mogelijk. Roestvrij stalen circulator voor levensmiddelenkwaliteit, ideaal voor het koken van gezonde maaltijden.
 • Toepassing: high-end hotels, westerse high-end restaurants, thuiskeukens, steaks voor lage temperaturen, varkenskotelets, lamskotelets, vis, groenten enz.

 • Thermo-isolerende zwemballen voor sous-vide garen.
 • Inhoud: 200 ballen (20 mm diameter).
 • Zeer energiebesparend.
 • Vermindering van de waterverdamping.
 • Dragen bij tot temperatuurnauwkeurigheid bij.

Welke punten het bij Aankoop  de Sous Vide Kookboekaan onderzoeken is van toepassing

Daarnaast heeft onze redactie ook een kleine checklist als leidraad opgeschreven - zodat u het Kookboek Vide Sous kunt vinden tussen de vele plural_gross het Kookboek Vide Sous thuis, zal het u als klant voor honderd procent passen!

 • Keuken is onmisbaar – sous-vide-koker: onze 800 watt sous-vide-koker warmt snel, gelijkmatig en nauwkeurig op om snelle en smaakvolle resultaten te bereiken. Sous Vide Garen bevat meer voedingsstoffen en vitaminen dan andere gaarmethoden en is geschikt voor vele soorten levensmiddelen.
 • Eenvoudig te bedienen: selecteer de sous-videhouder, steek de sous-vide op het reservoir en vul water in het reservoir en sluit de stroom aan om het apparaat te starten. gemarineerde levensmiddelen in een vacuümzak doen, lucht laten weglopen en in de pot doen. Stel temperatuur en tijd in voor verschillende ingrediënten en individuele smaken om automatisch te koken. .
 • Betrouwbaar en geluidsarm duikradiator: sous-vide-duikbad De circulator werkt met 220 V/50 Hz. Maximale temperatuur bereikt 203 graden Fahrenheit. Stel de timerbediening op maximaal 8 uur in. Maximale circulatiepompsnelheid van 11 liter max.
 • 3D-circulatietechnologie – met gelijkmatige warmteverdeling en constante temperatuur. De beste keuze voor grote hoeveelheden levensmiddelen. 1200 watt krachtige pomp, die effectief een 360° watercircuit genereert en de warmte gelijkmatig door de waterstroom verdeelt om de gehele pan op een constant temperatuurbereik te houden, dat overeenkomt met het 3D-verwarmingseffect. Tijdbesparing en eenvoudig het gewenste ideale kookresultaat te bereiken.
 • Veilig & garantie – het waterdichte ontwerp van de IPX7 biedt door de ergonomische greep een comfortabele grip. Als je vragen of opmerkingen over het fornuis hebt, neem dan contact met ons op. Wij zetten ons ervoor in een gezonde levensstijl voor jou te creëren, zodat je kookleven je handen vrij geeft.

 • De praktische spaarbank is een apparaat dat in een lagere temperatuur komt dan traditioneel kookt. Het apparaat is een ideale oplossing voor mensen die de smaak en de gezonde waarden van de gerechten bij het koken niet willen verliezen. De gerechten in de spaarpot zijn rijk aan sporenelementen en vitaminen, die bij traditionele koken bij hoge temperaturen verloren gaan.
 • De uitneembare keramische kom is onderhoudsvriendelijk. Het natuurlijke materiaal verandert de smaak van gerechten niet en garandeert een gelijkmatige warmteverdeling en een lang in de pot behouden. Hoewel het apparaat warm is tijdens het werk, zorgen de warmte-isolerende handgrepen van de pan en het deksel voor comfortabel gebruik. Het glazen deksel is gemaakt van veilig gehard glas, wat de controle van het kookproces garandeert, zonder de pot te moeten openen.
 • De inhoud van de sleutel is 6,5 liter en laat ons de entree voor het hele gezin of voor twee dagen bereiden. Het apparaat heeft twee kooktemperatuurstanden: laag en hoog, afhankelijk van de aard van de te koken gerechten. Met de startvertragingsfunctie kun je al bij het werken met koken beginnen, zodat je thuis een warm, aromatisch en gezond gerecht verwacht. Met de timer kun je de kooktijd instellen van 30 minuten tot 24 uur.
 • De warmfunctie is uiterst praktisch: het behoud van de temperatuur, zodat het eten altijd klaar is voor het serveren, bijvoorbeeld op een feest. Uit eigen ervaring – de in een stoofpan bereide, in de LOW-modus gekookte Bigos (stoofgerecht met zuurkruid en vlees) smaakt als dit gerecht bij oma, die het enkele dagen afwisselend koken en koeld. Voor vleesgerechten, goulash en vleesklauwen werkt het apparaat in de low-modus en heeft daarvoor 8 uur nodig.
 • De pastamachine (bijv. spaghtti boLOGNES) is uitstekend geschikt als je de beschermer 4 uur in de high-modus instelt. De kom en het deksel zijn vaatwasmachinebestendig. Voor het gebruikscomfort beschikt het apparaat over een timer in het bereik van 30 minuten tot 24 uur. Het garen bereidt soep, bouillons, cafés, eenpansgerechten, vlees- en groentegoulash, Letscho, pruimenme of ingewerkte gerechten.

Welke soorten kitchenette zijn er in de winkels verkrijgbaar?

Er zijn drie primaire soorten keukenunits: de conventionele, de mini en de smart. Ze verschillen in grootte, vorm, kosten, bedieningsgemak, functionaliteit en reparatiegemak. Deze verschillende eenheden hebben verschillende toepassingen, en sommige hebben voordelen.

Bijvoorbeeld, een conventionele keuken eenheid is de meest voorkomende in een restaurant, met een breed scala aan toepassingen. Een slimme keuken eenheid, aan de andere kant, heeft de flexibiliteit om te worden gebruikt in meerdere locaties, en de mogelijkheid om te worden opgewaardeerd in een verscheidenheid van manieren. Een slimme keukenunit kan bijvoorbeeld worden gebruikt als aanrecht aandeedgoed, of als tafelblad in een café, of als aanrecht in een auto. In veel gevallen, de keuken eenheid heeft het potentieel om alle mogelijkheden van zijn traditionele tegenhangers hebben.

Het grootste voordeel van een keukeneenheid over een traditioneel aanrecht, is de capaciteit om de kokende milieu binnen te controleren. Als u voedsel direct wilt toevoegen aan een traditioneel aanrecht, moet u meestal uw voedsel verplaatsen of de oven in- en uitschakelen. Je kon een magnetron gebruiken, maar dat is niet praktisch op een restaurant aanrecht.

Relevant voor een aankoop: Prijs van het kitchenette

Een goede prijs mag niet betekenen slechte keuken functies. Een $100 eenheid zal de meeste eigenschappen van een eenheid $300 hebben, maar het zal ook een zeer aardig prijskaartje hebben.

Deze koopgids bestrijkt een groot scala aan keukeneenheden. Echter, het apparaat dat u zoekt zal enigszins variëren van eenheid tot eenheid. Er is een breed scala aan kook- en verwarmingsapparatuur beschikbaar en velen van hen zijn duur. De keuken eenheid die u wilt zal niet afhangen van de prijs die u betaalt. Kookgerei De lijst met keukenapparatuur voor een bepaalde prijs varieert van keukenkachel, oven en een scala aan andere items. Er zijn ook gespecialiseerde apparatuur voor bijzondere keuken, zoals een kookfornuis voor pluimvee en vis. Een scala aan kooktoestellen is ook beschikbaar om tegemoet te komen aan alle kookbehoeften. Zo is het assortiment kookkachels en kachels met een ingebouwde oven beschikbaar. Er zijn ook bereiken van elektrische fornuizen om u te helpen bereiden vele soorten voedsel.

Nadeeltjes

Ten eerste denk ik dat we moeten weten waarom we een keukenunit nodig hebben. In ons huishouden hebben we drie leden, we delen dezelfde badkamer en badkamer apparaten en we moeten dezelfde vaatwasser gebruiken. We proberen ook om meer kinderen te hebben en ik ben altijd proberen om iets te koken 's nachts. De keuken is een integraal onderdeel van onze keuken en we hebben het nodig om te blijven functioneren.

De nadelen van keukeneenheden zijn vele. De grootste is dat ze klein zijn. Ze passen niet in elke ruimte. De meeste eenheden zijn er in een ovale vorm. Dit betekent dat we niet gemakkelijk kunnen passen ons voedsel in het en het kan niet worden gemonteerd op de muur. Ook hebben veel eenheden een harde plastic basis, die gemakkelijk kan worden beschadigd. De enige manier waarop ik de nadelen van keukenunits kan beschrijven, is door u een voorbeeld te laten zien. De bovenstaande foto is genomen in de keuken eenheid waar ik een kleine versie van de Cuisinart 8 gebruikt

Relevant voor acquisitie: De kwaliteit van de kitchenette

We hebben zorgvuldig onderzocht de merken en de keukens die we geïnteresseerd waren in het kopen, en testte de eenheden zelf om ervoor te zorgen dat ze van uitstekende kwaliteit. Alle eenheden in onze beoordelingen werden gekocht bij verschillende online winkels. Dit betekent dat de kwaliteit van de units enigszins varieert van de ene winkel naar de volgende.

We laten je zien hoe je de units vergelijken en ook hoe je ze testen. We hebben de beste kwaliteitsunits van de volgende merken geselecteerd: Alltech ™ (ook bekend als alltop ™, een bedrijf gevestigd in Japan dat een verscheidenheid aan keukenproducten maakt). Alltech, in onze ervaring, is een gerenommeerd bedrijf en biedt kwaliteit service. Ze staan bekend om het maken van een scala van kwaliteit keuken producten en ze verkopen vaak aan grootschalige retailers. - Kitchen Aid, dat ook een reeks keukenproducten maakt. Hun assortiment is breed, en het bedrijf produceert een scala aan apparaten zoals potten en pannen, assortimenten, roosters, enz.

Sous Vide Kookboek - Neem de testwinnaar van de testers...

Welkom bij de grote vergelijking. Onze medewerkers hebben er ons levensdoel van gemaakt om allerlei soorten alternatieven te onderzoeken, zodat klanten direct het Sous Vide Kookboek kunnen verwerven die ze thuis willen hebben. Om een maximale objectiviteit te garanderen, nemen we in elk van onze vergelijkingen verschillende testcriteria op. U vindt veel advies in verband hiermee op de extra pagina, die ergens gelinkt is.
Ons redactieteam van producttesters heeft verschillende fabrikanten onderzocht en wij presenteren u hier de resultaten van onze test. Uiteraard is het Sous Vide Kookboek altijd op voorraad bij Amazon en kan daarom direct worden geleverd. Omdat lokale retailers de afgelopen jaren alleen bekend zijn gebleven om hun hoge prijzen en slechte adviezen, hebben we een gigantische selectie van kookboeken op basis van de prijs-prestatieverhouding geanalyseerd en uiteindelijk is alleen de beste productselectie in onze lijst opgenomen.

Sous Vide Kookboek Test

Hartelijk welkom aanpalend onze Sous Vide Kookboek vergelijking. We willen je hier de belangrijkste kenmerken van de productserie te tonen anderszins de belangrijke informatie te leveren. Om het eenvoudig te maken, hebben we de boeiende meestal bij het product vermeld. Als Sous Vide Kookboek Test hebben we aanmerkelijk de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Sous Vide Kookboek maken we het voor u handig , om het verstandige product te waarderen . Sous Vide Kookboek criteria anders omstandigheid enOm de kwaliteit te waarderen , is er behoefte om op de enige aanwijzing een zekere bevestiging te maken. aanzienlijk zijn we momenteel ogenschijnlijk bezig om de goedheid van het product, over de uitvoering verder van de eigenheid . Maar ook de waarde speelt bij Sous Vide Kookboek Testeen belangrijke deel . De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant nochtans mogen niet vergeten worden. Klanten reviews vliegen voortaan in de Sous Vide Kookboek Test met 'e9'e9n. wegens van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld voorstellen . Als het product goed is van level tegen een redelijke prijs , dan is er er in de meerderheid goede indelingen . Hoe meer sterren, des te passend .

Sous Vide Kookboek Kopen

Zoals u reeds kan nakijken bij de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook veel extra opties voor de Sous Vide Kookboek aankoop. Sous Vide Kookboek Kopen is er ook altijd in de klassieke zaak . Maar er bestaat typisch slechts een beperkende product selectie. Ook de prijzen zijn frequent iets hoger dan op net . hierdoor krijg je een goed uitleg van Sous Vide Kookboek ook , kan je het artikel direct ter plaatse inspecteren .Bij de aankoopbeslissing is dit logischerwijze zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het net zijn de winkelplatformen gewoonlijk maar significant hoe veelzijdiger ook is ook de productcategorie duidelijk beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld onder andere zijn aanbieders zoals eBay anderszins Amazon overstijgen de markt. Het concept is eenvoudig overigens goed duidelijk . Ook in de Sous Vide Kookboek Test toont aan dat deze platforms zeer effectief ook betrouwbaar functioneren overigens in ieder geval betrouwbaar zijn. Het product kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving bovendien met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Bovendien niet alleen de betaling is erg gemoedelijk, maar ook de verzending. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verwerkt verder het product spoedig verzonden. Principieel komt je merchandise na een paar dagen bij u bovendien aan de voordeur. U hoeft dus niet eens je thuis te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt voornamelijk verzonden door DHL, of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Sous Vide Kookboek Test conclusie

Sous Vide Kookboek Kopen in het WWW is een precieze aangelegenheid . In termen van comfort en prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van World Wide Web ontkennen. De prijzen zijn passend verder en ook de kwaliteit van de producten blijkt zeer goed te zijn. Onze Sous Vide Kookboek test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies van klanten zijn zeer goed anderszins tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.