contacteer mij

Vera van de Veen

Neem contact met mij op

Gebruik altijd de eerste letter in de titel van een blog.

Als de blogtitel begint met een letter en eindigt met een getal, gebruikt u het nummer wanneer u ernaar verwijst. Dit is het geval voor de eerste zin van de blog: "Dit is de keuken eenheid in kwestie". Gebruik niet hetzelfde woord of zin een paar keer in uw blog. De reden voor deze regel is dat de lezer waarschijnlijk hetzelfde onderwerp herhaald over en weer te vinden. Vermijd ook het gebruik van afkortingen, die moeilijk te lezen zijn en niet geschikt zijn voor het schrijven van lange berichten. Gebruik de eerste letter van het woord dat u uw blogtitel wilt maken om ervoor te zorgen dat uw blogtitel uniek is. Bijvoorbeeld: "Voor de tijdlingen". Het is niet verplicht om een blogtitel te hebben die eindigt in "www" of "in" om geregistreerd te worden bij Google. In plaats daarvan u www of in gebruiken en bent u automatisch geregistreerd bij Google. U meer informatie vinden over 'www' en 'in' in de Help van Google: 'Wat is een domeinnaam?'.

Als u contact met mij wilt opnemen om me te laten weten over een nieuwe kookgerei product of nieuwe keukenapparaten of om meer info over een specifiek item van kookgerei te krijgen, voel je vrij om het onderstaande formulier te gebruiken of e-mail me.

Vul zoveel mogelijk informatie in en vertel me waarom je geïnteresseerd zou zijn in het nieuwe item, of als je iets hebt dat ik nog niet heb behandeld. U ook contact met mij opnemen als u problemen, opmerkingen of suggesties hebt. Zet de naam van het kookgerei of apparaat waar u naar vraagt. Ik zal contact met u opnemen nadat ik het artikel heb beoordeeld en u kan voorzien van meer informatie over het product dat u wilt kopen. Klik op de link 'Neem contact met mij op' bovenaan de pagina om contact op te nemen. Als u wilt worden aangemeld via e-mail wanneer ik een nieuw artikel over een nieuw kookgerei of toestel post, voer gewoon uw e-mailadres in het onderstaande vak en ik zal u op de hoogte wanneer het artikel wordt geplaatst.

Onze openingstijden