About us

Vera van de Veen

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik altijd van koken en het maken van dingen heb gehouden, daarom ben ik erg blij om mijn ervaring en technieken met je te delen. Als u denkt aan het starten van een keuken, of wilt u uw vaardigheden te verbeteren, hier is waar u veel informatie over hoe je je eigen keuken te ontwerpen.

Ik ben erg blij om te kunnen presenteren alle verschillende ideeën en verschillende technieken die ik tot nu toe heb gevonden, die mijn leven hebben veranderd en nieuwe ervaringen voor mij en mijn gasten hebben gecreëerd.

In deze blogpost bespreek ik hoe je een basis Nederlandse oven maakt, mijn favoriete oven in al mijn kookboeken. Ik zal ook de beste manier bespreken om het te maken. Ook zal ik praten over hoe ik het maken en waarom ik het geweldig vind.

Ik ben een grote fan van de Nederlandse oven, maar ik ben al op zoek naar een aantal verschillende recepten in mijn kookboeken om mijn eigen koken. Ik gebruik deze bijzondere Nederlandse oven al enkele jaren en heb het altijd geweldig gevonden.

Op social media vind je mij op Twitter, Facebook, Pinterest en Google Plus.

Het volgende is het recept dat mijn moeder me leerde toen ik mijn keuken begon en wat de kinderen graag aten. Het is mijn familierecept. Ik hoop dat je ervan geniet. Dit recept is voor een oer-Hollands recept genaamd van de Veen. We gebruiken niet veel zout in dit recept, maar ik voel me alsof dat niet nodig is. Probeer gewoon wat je ervan vindt. Het hoeft niet zo zout te zijn. Het is erg populair onder Nederlandse familie om dit te maken, wat betekent dat het niet zo moeilijk is om te maken. Het kan worden gemaakt in een paar uur met zeer eenvoudige en eenvoudige ingrediënten. Dit recept kan ook worden gemaakt in verschillende stijlen. Het is bijvoorbeeld meer een Hollandse taart en een taart voor de kinderen.

De taart komt samen in een echt snelle tijd en het smaakt zo goed dat het zal uw favoriete dessert de hele tijd.

Mijn vader zei altijd dat ik kok wilde worden als ik groot ben. En ik sta op het punt om dat te doen! Dit is de blog waar u veel van koken en home decor recepten te vinden. U vindt de recepten en een hele reeks van home decor ideeën hier en hier. Deze blog heeft ook een gemeenschap waar u uw keukenprojecten en de resultaten posten. Het is open voor iedereen, maar als je de keuken unit te verlaten nodig, dat is prima!

We hebben onlangs deze geweldige taart die ik in een uur maakte! Ik hou van de lichtheid en schilferige cake textuur. Ik heb altijd al een paastaart willen maken omdat het Pasen was en het nooit gebeurde. Ik maakte deze en het was geweldig! Mijn jongens vonden het ook geweldig! Het was perfect voor Kerstmis en Oudejaarsavond! De taart kostte me minder dan een uur te maken.

Ik kan zeker zien hoe deze taart zou een hit in een kinderfeestje.

Toen ik deze blog in 2018 begon, zag ik dit project als een manier om mijn liefde voor keukenontwerp te delen. Ik ben ook een docent die les geeft in een project gebaseerd op Design aan de universiteit van Utrecht. Ik heb al verschillende artikelen gepubliceerd en ik werk aan een nieuwe blogserie genaamd "Kitchenettes" over home design. In dit artikel zal ik delen een aantal recepten en tonen u een aantal keuken eenheden.

Ik heb een video gemaakt voor elke eenheid, evenals een beschrijving met het recept in het Nederlands. Ik zal proberen uit te leggen hoe de eenheden werken en als er iets is wat je niet weet dat je om hulp vragen op de opmerkingen van dit bericht. Als je vragen hebt, laat dan hier een reactie achter of neem contact met mij op via Facebook. De units zijn zeer eenvoudig te gebruiken en het ontwerp is mooi. Als je een van mijn units of keukenunits wilt maken, kijk dan eens naar de links naar mijn Etsy shop of mijn blog.